jan. 2022

Sjoukje De Vink
Residence : Blaricum


Inspiratie:
Mijn schilderijen zijn geïnspireerd door mijn reizen, die ik heb gemaakt als stewardess bij de K.L.M. Mijn hart kon dan speciaal opengaan voor Latijns-Amerika en voelde ik altijd een sterke fascinatie voor hun kleurrijke latino-cultuur. Met name Mexico en Peru. Het liefst schilder ik "in flow", zonder je druk te maken over het eindresultaat. Het vogeltje is vaak aanwezig in mijn schilderijen en symboliseert mijn achternaam. In mijn leven houd ik mij bezig met spiritualiteit en bewustwording, de nieuwe tijd en de nieuwe technologische ontwikkelingen op het gebied van computers.
Ik begeef mij ook graag op het ICT pad vanaf het allereerste begin 28 jaar geleden. Meestal een domein voor mannen. Zodoende heb ik geleerd mijn eigen website te programmeren en probeer graag dingen uit.
Creativiteit :
Ik schilder het liefst op vierkante 3D doeken in allerlei verschillende formaten. Een vierkant doek geeft geen richting en richt de blik van de toeschouwer altijd naar het middelpunt. Ik werk heel snel, meestal in 1 dag klaar en de 2e dag nog even de details. Ik begin eenvoudig en het onderwerp doet er niet zoveel toe. Het gaat mij primair om kleuren en vormen weer te geven op doek.
Spiritueel ontwaken:
Eckhart Tolle is voor mij de meest inspirerende spirituele auteur van dit moment en bekend geworden met zijn wereldwijde beststeller "Een nieuwe aarde". Liefde, vreugde, creativiteit en geluk komen niet voort uit denken. Gedachten houden zich het liefst op in het verleden en in de toekomst. Slechts heel zelden vertoeven we werkelijk in het moment, in het nu. Terwijl het echte leven zich daar alleen voltrekt. Als we ons ego durven loslaten en collectief de sprong wagen naar een ander zuiver bewustzijn, dan transformeren we naar een nieuwe samenleving. De weg naar het nieuwe spirituele tijdperk. Het wordt een verzetloos mee bewegen met het leven. Het komt eigenlijk hier op neer : don’t resist what is – bied geen weerstand aan hoe het is.

ॐ Namasté ❤ ❤

WebDesign Sjoukje De Vink

Sjoukje De Vink
Blaricum - the Netherlands

  Instagram© 2022 - All rights reserved